Polar Mitt – vaskehanske: med vaske- og oppbevaringspose

Polar Mitt er kjempemyk og absorberende med tynne mikrofibertråder i bomull, slik at du får et stripefritt resultat. Polar Mitt kan vaskes i maskin, og den leveres med en vaske- og oppbevaringspose som holder votten ren mens den tørker og under oppbevaring. Den perfekte partneren til Polar Wash.

Polar Mitt er laget av mikrofiberbomull av høyeste kvalitet med ekstra fine tråder. Derfor er den lett selv når den er våt, slik at det er enkelt å vaske bilen. Votten er svært absorberende og skaper mye såpeskum for en ekstra effektiv vask. Den avsmalnende mansjetten og sømmen som deler inn fingerrom, gir komfortabel og god passform.

Polar Mitt leveres med en vaskepose som beskytter votten når den vaskes (kan vaskes i maskin på 40 grader), og under oppbevaring i skur eller garasje, slik at den ikke blir skitten når den ikke er i bruk.

Polar Mitt er den perfekte partneren til Polar Wash. Påfør Polar Wash med høytrykksspyleren og bruk Polar Mitt til å gni skummet for den perfekte polarbehandlingen til bilen din.

Vår pris: 380,-

Tekst oppdatert 27. juni 2024. Vi tar forbehold om prisendringer.