Firmaavtale

God bilpleie gir god biløkonomi. Både utvendig og innvendig rengjøring øker levetiden på bilen. Og det gir bedre drivstoffsøkonomi. Med firmaavtale fra Asker Bilpleie gis dere gunstige betingelser på alle våre bilpleietjenester både på firmaets bilpark og på de ansattes egne biler. En firmaavtale vil derfor også kunne være smart for de firma som ikke har egne firmabiler. Både firmaet og den enkelte ansatte gis samme rabatt.

En firmaavtale skal spare dere både for tid og penger. Vi tilbyr derfor tilrettelagte og enkle løsninger som forenkler bestilling og oppgjør.

Husk at bilpleie ikke bare er for rengjøring og klargjøring av skitne og slitne kjøretøy. God bilpleie virker også forebyggende mot nye skader og slitasje på lakk, interiør osv. Hos Asker Bilpleie får dere profesjonell pleie av bilene.

Asker Bilpleie er i sentrum av Asker, ca. 200 meter fra en av Norges mest trafikkerte jernbanestasjoner (målt i antall reisende; av-/påstigninger). Vi er altså sentralt plassert i forhold til både Flytoget og regiontog.

Kontakt oss gjerne gjennom skjemaet på denne siden, eller send oss en e-post, så tar vi en prat om hvilke fordeler dere vil kunne ha som firmakunde. Eller ring oss på tlf. 909 30 188.

Kontaktskjema