Innvendig rengjøring og desinfisering av kjøretøy

God håndhygiene i kombinasjon med rengjøring og desinfisering av berøringsflater er to av de beste måtene å redusere risiko for smitteoverføring av virus. Men hvordan kan man gjøre dette på best mulig måte uten å skade interiøret eller de utvendige berøringsflatene på bilen? Det vi har lært er jo at viruset kan spre seg via personer som ikke viser særlige symptomer på sykdom, og overflater som berøres. Derfor er det ekstra viktig med gode rutiner på rengjøring.

I bilen burde berøringsflater som dørhåndtak, ratt, girspak, knapper, berøringsskjermer, ratthendler, armlener, gripehåndtak, justering av sete etc. rengjøres grundig. Hvor ofte dette må gjøres avhenger jo av bruksmønster, antall personer i bilen og hvor man har vært med bilen. Har man mistanke om at man har hatt en forhøyet risiko for smitte før bilturen så er det jo ekstra viktig å få rengjort bilen.

Interiøret i en bil er ikke nødvendigvis spesielt robust. Det kan derfor være krevende å finne riktige rengjøringsmidler som har ønsket rengjøringseffekt samtidig som man ikke skader bilen. Det man ønsker å oppnå er jo både å fjerne eventuelle virus og bryte ned beskyttelsen på virus. Samtidig ønsker man jo ikke at berøringsflater mattes, slipes eller ripes opp eller at setetrekk får unødvendig slitasje.

Asker Bilpleie kan rengjøring! Vi kan rengjøre og desinfisere din bil i tråd med hva som er bransjestandard. Vi benytter kun rengjøringsmidler og utstyr som ikke skader bilens interiør eller utvendige berøringsflater. Og vi gjør en grundigst mulig jobb som minsker faren for smittespredning.

Profesjonell bilpleie - helt enkelt

Vi tar hånd om bilen din

Alt innen bilpleie

Vi kan tilby alle tjenester som vask, polering, fullshine, klimarens osv. Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Har du en problemstilling du ikke ser beskrevet her på våre sider så må du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på tlf. 66 76 18 90.

Enkelt for deg som pendler til/fra Oslo

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Sett fra deg bilen hos oss så får du en velstelt bil tilbake når du kommer innom for å hente den på hjemveien. Perfekt for alle våre kunder, ikke bare i Asker, men også Røyken, Hurum, Lier og lenger avgårde.

Og er du bosatt i Bærum så kjører du jo mot køen både når du leverer bilen om morgenen og etter at du har hentet den på ettermiddagen.

På reise til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Du kan reise både med Flytoget og NSB til/fra Gardermoen.

Spar tid – og spar kanskje enda mer

Behov for nye dekk til bilen? Hvorfor ikke kombinere dette med bilpleie? Da sparer du tid og får løst flere behov i en og samme vending. Vi har også av og til gode tilbud på slike kombinasjoner der du i tillegg til spart tid vil kunne spare noen ekstra kroner. Følg med på vårt nyhetsbrev for nærmere informasjon om kampanjer.

Bilpleie kan også i noen grad kombineres med dekkskift i forbindelse ved bytte fra/til sommerdekk/vinterdekk og vår dekkhotelltjeneste. Men husk at i dekkskiftperiodene er trykket svært stort og kapasiteten vil derfor kunne være noe begrenset.