Ta vare på bilen – så varer den lenger

Det hender at noen lurer på om det er full drift hos oss i Asker Bilpleie. For hvor er vaskehallen i Røykenveien 70? Den er underveis. Noen reguleringsrunder har tatt lengre tid enn først antatt.

Samtidig så jobber vi for fullt og vi tilbyr samtlige tjenester som nede i Kirkeveien. Eneste unntak noen måneder til: ikke maskinvask. Men vi vasker bilen din skånsomt og riktig med det beste som finnes av utstyr – og profesjonelt – for hånd. I tillegg tar vi alle andre bilpleieoppdrag som vanlig.

Noen bilpleietips

Finner du ikke tid til bilvask? Sitter du i tidsklemma? Slurver du med vasken kan det resultere i rustdannelse og matt lakk. Maskinvask er bedre enn ingenting, men en god runde håndvask er det aller beste. På våren er det lurt å få vekk skitt og salt. Stikk innom oss så hjelper vi deg med utvendig vask, polering og mere til.

Det er spesielt viktig å få vekk asfaltrester og flyverust. Er det skader i lakken fra steinsprut er det lurt å fylle i disse med lakk så snart som mulig. Spyl alltid godt oppunder hjulbuene og i alle kriker og kroker hvor skitt samler seg. Husk også å spyle over bremsene for å få bort salt og skitt. Stikk innom oss så kan vi sammen ta en titt på behovene for nettopp ditt kjøretøy.

Når du først er i gang så bør du også vaske bilen din innvendig. Ta ut bilmattene, støvsug grundig og vask. Dette vil gi deg en god følelse og et bedre inneklima. Nyt forskjellen.

Eller be oss om å ta jobben.

Merker du ekkel lukt i bilen eller kanskje mye dugg? Da kan det hende pollenfilteret ditt må byttes. Det er ikke kritisk for å ha velfungerende bil, men er viktig for komforten. Dette kan vi også hjelpe deg med.

Profesjonell bilpleie - helt enkelt

Vi tar hånd om bilen din

Alt innen bilpleie

Vi kan tilby alle tjenester som vask, polering, fullshine, klimarens osv. Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Har du en problemstilling du ikke ser beskrevet her på våre sider så må du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på tlf. 66 76 18 90.

Enkelt for deg som pendler til/fra Oslo

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Sett fra deg bilen hos oss så får du en velstelt bil tilbake når du kommer innom for å hente den på hjemveien. Perfekt for alle våre kunder, ikke bare i Asker, men også Røyken, Hurum, Lier og lenger avgårde.

Og er du bosatt i Bærum så kjører du jo mot køen både når du leverer bilen om morgenen og etter at du har hentet den på ettermiddagen.

På reise til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Du kan reise både med Flytoget og NSB til/fra Gardermoen.

Spar tid – og spar kanskje enda mer

Behov for nye dekk til bilen? Hvorfor ikke kombinere dette med bilpleie? Da sparer du tid og får løst flere behov i en og samme vending. Vi har også av og til gode tilbud på slike kombinasjoner der du i tillegg til spart tid vil kunne spare noen ekstra kroner. Følg med på vårt nyhetsbrev for nærmere informasjon om kampanjer.

Bilpleie kan også i noen grad kombineres med dekkskift i forbindelse ved bytte fra/til sommerdekk/vinterdekk og vår dekkhotelltjeneste. Men husk at i dekkskiftperiodene er trykket svært stort og kapasiteten vil derfor kunne være noe begrenset.