Vi tar vårpussen!

Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Og profesjonell bilpleie er god biløkonomi. For oss er det viktig å oppnå et resultat som også du er strålende fornøyd med. Som Autoglym Professional Bilpleiesenter er det en forutsetning at våre bilpleiere har utdannelse og følger et program med årlige sertifiseringer. Du skal kunne stole på at vi kan det som skal gjøres.

For å kunne gi de beste anbefalinger for nettopp din bil er det smart at du får en av våre bilpleiere til å se over bilen din. Da kan vi gi anbefalinger tilpasset din bils behov. Og tilpasset dine ønsker. Avtal gjerne tid for en gjennomgang og et prisoverslag. Ring oss på 66 76 18 90 eller benytt vårt kontaktskjema.

Med Shield fra Autoglym får din bil en unik karbonbasert forsegling og beskyttelse.

Men hvorfor bare begrense seg til den utvendige vårpussen? En innvendig vårpuss gjør arbeidsmiljøet for sjåføren så mye triveligere. Og dette kan også dine passasjerer nyte godt av.

Profesjonell bilpleie - helt enkelt

Vi tar hånd om bilen din

Alt innen bilpleie

Vi kan tilby alle tjenester som vask, polering, fullshine, klimarens osv. Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Har du en problemstilling du ikke ser beskrevet her på våre sider så må du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på tlf. 66 76 18 90.

Enkelt for deg som pendler til/fra Oslo

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Sett fra deg bilen hos oss så får du en velstelt bil tilbake når du kommer innom for å hente den på hjemveien. Perfekt for alle våre kunder, ikke bare i Asker, men også Røyken, Hurum, Lier og lenger avgårde.

Og er du bosatt i Bærum så kjører du jo mot køen både når du leverer bilen om morgenen og etter at du har hentet den på ettermiddagen.

På reise til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Du kan reise både med Flytoget og NSB til/fra Gardermoen.

Spar tid – og spar kanskje enda mer

Behov for nye dekk til bilen? Hvorfor ikke kombinere dette med bilpleie? Da sparer du tid og får løst flere behov i en og samme vending. Vi har også av og til gode tilbud på slike kombinasjoner der du i tillegg til spart tid vil kunne spare noen ekstra kroner. Følg med på vårt nyhetsbrev for nærmere informasjon om kampanjer.

Bilpleie kan også i noen grad kombineres med dekkskift i forbindelse ved bytte fra/til sommerdekk/vinterdekk og vår dekkhotelltjeneste. Men husk at i dekkskiftperiodene er trykket svært stort og kapasiteten vil derfor kunne være noe begrenset.