Vi kan få fjernet den vonde lukten fra klimaanlegget i bilen

Visste du at varme, herlige dager kanskje ikke er det aller beste for bilens AC-anlegg? Spesielt hvis det er temperaturvariasjoner med ekstra varme dager og litt kalde netter. I slike perioder er nærmest forholdene for vekst av bakterier, sopp og/eller mugg aller beste. Da er det plutselig ikke så mye friskluft lenger. Les mer om dette hos broom.

Rens av klimaanlegg skal:

  • forbedre bilens luftkvalitet
  • være parfymefri
  • fjerne mikroorganismer, sopp og bakterier

Vi kan hjelpe deg med AC-service. Da renser vi anlegget vha. Mist klimarens. Stikk innom for en prat eller ring for bestilling av time. NB! Vi etterfyller ikke gass på klimaanlegg.

Profesjonell bilpleie - helt enkelt

Vi tar hånd om bilen din

Alt innen bilpleie

Vi kan tilby alle tjenester som vask, polering, fullshine, klimarens osv. Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Har du en problemstilling du ikke ser beskrevet her på våre sider så må du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på tlf. 66 76 18 90.

Enkelt for deg som pendler til/fra Oslo

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Sett fra deg bilen hos oss så får du en velstelt bil tilbake når du kommer innom for å hente den på hjemveien. Perfekt for alle våre kunder, ikke bare i Asker, men også Røyken, Hurum, Lier og lenger avgårde.

Og er du bosatt i Bærum så kjører du jo mot køen både når du leverer bilen om morgenen og etter at du har hentet den på ettermiddagen.

På reise til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Du kan reise både med Flytoget og NSB til/fra Gardermoen.

Spar tid – og spar kanskje enda mer

Behov for nye dekk til bilen? Hvorfor ikke kombinere dette med bilpleie? Da sparer du tid og får løst flere behov i en og samme vending. Vi har også av og til gode tilbud på slike kombinasjoner der du i tillegg til spart tid vil kunne spare noen ekstra kroner. Følg med på vårt nyhetsbrev for nærmere informasjon om kampanjer.

Bilpleie kan også i noen grad kombineres med dekkskift i forbindelse ved bytte fra/til sommerdekk/vinterdekk og vår dekkhotelltjeneste. Men husk at i dekkskiftperiodene er trykket svært stort og kapasiteten vil derfor kunne være noe begrenset.