Veisalt og bilpleie – og vinterklar bil

Saltet fra veien tærer på lakken! For å unngå dette bør du vaske bilen din ofte. Husk også underspyling av bilen, som er viktig for å unngå at saltet blir liggende på bilens understell.

Er polering av bilen viktigst om våren eller høsten? De aller fleste velger vel å polere den om våren, samtidig som båter klargjøres for sjøsetting. Men det er faktisk viktigst å polere bilen om høsten. Det beste er selvfølgelig å beskytte bilen både på våren og på høsten, men må du velge ett av tidspunktene, er likevel høsten det smarteste. Årsaken til dette er at bilen utsettes for mye større påkjenninger i form av skitt, svevestøv og salt gjennom vinteren enn den gjør på sommeren. Hvis du har en nypolert bil med god voksbeskyttelse på høsten, blir bilen både lettere å holde ren gjennom vinteren og bedre beskyttet mot lakkproblemer og rust. Så må du passe på å få vasket bilen grundig på våren slik at du får fjernet alt som har satt seg i løpet av vinteren.

Før vi går i gang med polering og lakkbeskyttelse så er det viktig at bilen er helt ren. Da fjerner vi alt som har festet seg i lakken, noe som er viktig for å beskytte bilen.

Profesjonell bilpleie - helt enkelt

Vi tar hånd om bilen din

Alt innen bilpleie

Vi kan tilby alle tjenester som vask, polering, fullshine, klimarens osv. Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Har du en problemstilling du ikke ser beskrevet her på våre sider så må du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på tlf. 66 76 18 90.

Enkelt for deg som pendler til/fra Oslo

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Sett fra deg bilen hos oss så får du en velstelt bil tilbake når du kommer innom for å hente den på hjemveien. Perfekt for alle våre kunder, ikke bare i Asker, men også Røyken, Hurum, Lier og lenger avgårde.

Og er du bosatt i Bærum så kjører du jo mot køen både når du leverer bilen om morgenen og etter at du har hentet den på ettermiddagen.

På reise til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Du kan reise både med Flytoget og NSB til/fra Gardermoen.

Spar tid – og spar kanskje enda mer

Behov for nye dekk til bilen? Hvorfor ikke kombinere dette med bilpleie? Da sparer du tid og får løst flere behov i en og samme vending. Vi har også av og til gode tilbud på slike kombinasjoner der du i tillegg til spart tid vil kunne spare noen ekstra kroner. Følg med på vårt nyhetsbrev for nærmere informasjon om kampanjer.

Bilpleie kan også i noen grad kombineres med dekkskift i forbindelse ved bytte fra/til sommerdekk/vinterdekk og vår dekkhotelltjeneste. Men husk at i dekkskiftperiodene er trykket svært stort og kapasiteten vil derfor kunne være noe begrenset.