Autoglym Shield™

Shield™ forsegler og beskytter bilen din. Vi er en autorisert som Carbon Shield bilpleier og sørger for at jobben som gjøres er av beste kvalitet. Kombinasjonen av produktene som legges og kvaliteten på bilpleierne som legger det, gjør at det gis 6 års garanti.

Shield™ er en beskyttelse som bygger på Carbon Shield Technology™. Behandlingen beskytter mot blandt annet veisalt, UV-stråling, insektrester, fugleskitt, luftforurensing, tøffe værforhold, nedfall fra trær og blomster, søl fra mat og drikke og skitt.

Shield™ – utvendig

Vi benytter «Shield Exterior Kit» fra Autoglym. Her er en kort beskrivelse av produktet:

  • Gir lakken en klar, reflekterende og blank overflate og en dyp og langvarig glans
  • Har vann-avvisende egenskaper som forhindrer skitt fra å feste seg i porene på lakk og glass og som gjør det lettere å vaske bilen
  • Inneholder Carbon Shield Technology som gir langvarig beskyttelse mot forurensning, tøffe værforhold, sollys etc
  • Optisk klar glassbeskyttelse forbedrer sikt og sikkerhet når man kjører

Shield™ – innvendig

Vi benytter «Shield Interior Protection» fra Autoglym. Her er en kort beskrivelse av produktet:

  • Impregnerer tekstilene så fukt ikke trekker inn, og gjør tekstilene enklere å rengjøre
  • Beskytter mot søl og skitt fra passasjerer og kjæledyr
  • Støv og merker lar seg enkelt fjerne, uten å sette merker
  • Gir en naturlig finish på skinnseter

Illustrasjonsfoto

Profesjonell bilpleie - helt enkelt

Vi tar hånd om bilen din

Alt innen bilpleie

Vi kan tilby alle tjenester som vask, polering, fullshine, klimarens osv. Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Har du en problemstilling du ikke ser beskrevet her på våre sider så må du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på tlf. 66 76 18 90.

Enkelt for deg som pendler til/fra Oslo

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Sett fra deg bilen hos oss så får du en velstelt bil tilbake når du kommer innom for å hente den på hjemveien. Perfekt for alle våre kunder, ikke bare i Asker, men også Røyken, Hurum, Lier og lenger avgårde.

Og er du bosatt i Bærum så kjører du jo mot køen både når du leverer bilen om morgenen og etter at du har hentet den på ettermiddagen.

På reise til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Du kan reise både med Flytoget og NSB til/fra Gardermoen.

Spar tid – og spar kanskje enda mer

Behov for nye dekk til bilen? Hvorfor ikke kombinere dette med bilpleie? Da sparer du tid og får løst flere behov i en og samme vending. Vi har også av og til gode tilbud på slike kombinasjoner der du i tillegg til spart tid vil kunne spare noen ekstra kroner. Følg med på vårt nyhetsbrev for nærmere informasjon om kampanjer.

Bilpleie kan også i noen grad kombineres med dekkskift i forbindelse ved bytte fra/til sommerdekk/vinterdekk og vår dekkhotelltjeneste. Men husk at i dekkskiftperiodene er trykket svært stort og kapasiteten vil derfor kunne være noe begrenset.