Klimarens

Rens av bilens klimaanlegg/AC.

En klimarens løser opp partiklene som blant annet fører til vond lukt og bakterier i klimasystemet på bilen. Resultatet er en bil med rent klimaanlegg, god lukt og et mer helsevennlig inneklima!

Lukter klimaanlegget? Eller stinker aircondition i bilen? Dette er slett ikke unormalt og det skjer gjerne ganske så fort på grunn av bakterier i luften. Det kan rett og slett være mindre bra for helsa å kjøre rundt med et stinkende klimaanlegg. I helt ekstreme tilfeller kan du eller dine passasjerer bli syk av dette. Derfor bør du få foretatt en klimarens. Mange anbefaler at en slik rens gjøres én gang pr. år.

Rens av klimaanlegg skal:

  • forbedre bilens luftkvalitet
  • være parfymefri
  • fjerne mikroorganismer, sopp og bakterier

Profesjonell bilpleie - helt enkelt

Vi tar hånd om bilen din

Alt innen bilpleie

Vi kan tilby alle tjenester som vask, polering, fullshine, klimarens osv. Asker Bilpleie er Autoglym Professional Bilpleiesenter. Har du en problemstilling du ikke ser beskrevet her på våre sider så må du gjerne kontakte oss her eller ringe oss på tlf. 66 76 18 90.

Enkelt for deg som pendler til/fra Oslo

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Sett fra deg bilen hos oss så får du en velstelt bil tilbake når du kommer innom for å hente den på hjemveien. Perfekt for alle våre kunder, ikke bare i Asker, men også Røyken, Hurum, Lier og lenger avgårde.

Og er du bosatt i Bærum så kjører du jo mot køen både når du leverer bilen om morgenen og etter at du har hentet den på ettermiddagen.

På reise til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen)

Asker Bilpleie er ca. 800 meter fra togstasjonen i Asker. Du kan reise både med Flytoget og NSB til/fra Gardermoen.

Spar tid – og spar kanskje enda mer

Behov for nye dekk til bilen? Hvorfor ikke kombinere dette med bilpleie? Da sparer du tid og får løst flere behov i en og samme vending. Vi har også av og til gode tilbud på slike kombinasjoner der du i tillegg til spart tid vil kunne spare noen ekstra kroner. Følg med på vårt nyhetsbrev for nærmere informasjon om kampanjer.

Bilpleie kan også i noen grad kombineres med dekkskift i forbindelse ved bytte fra/til sommerdekk/vinterdekk og vår dekkhotelltjeneste. Men husk at i dekkskiftperiodene er trykket svært stort og kapasiteten vil derfor kunne være noe begrenset.